Enemmän kuin työ

Tervetuloa rekrytointimaailmaamme!

Meillä viihdytään

JOUSTAVUUS

Voit työskennellä koko- tai osapäiväisesti, täysin omien toiveittesi mukaan. Voit suunnitella työajat omaan elämäntilanteeseesi sopiviksi. Kun työskentelet osapäiväisesti tai sovittuina työaikoina, aikaa jää enemmän elämälle, jota elät juuri nyt.

JOUSTAVUUS

Voit työskennellä koko- tai osapäiväisesti, täysin omien toiveittesi mukaan.

Voit suunnitella työajat omaan elämäntilanteeseesi sopiviksi. Kun työskentelet osapäiväisesti tai sovittuina työaikoina, aikaa jää enemmän elämälle, jota elät juuri nyt.

VAIHTELU

Haluamme sinun kehittyvän ja oppivan uusia asioita. Siksi meillä tarjotaan mahdollisuus vaihtaa osastoa tai sijoittautua uudelleen omasta toivomuksestasi, laajentaaksesi osaamistasi ja kasvaaksesi ammatillisessa roolissasi.

VAIHTELU

Haluamme sinun kehittyvän ja oppivan uusia asioita.

Siksi meillä tarjotaan mahdollisuus vaihtaa osastoa tai sijoittautua uudelleen omasta toivomuksestasi, laajentaaksesi osaamistasi ja kasvaaksesi ammatillisessa roolissasi.

ETENEMINEN

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua eteenpäin. Rohkaisemme jatkokoulutukseen ja kustannamme opintosi niin pitkälle kuin mahdollista. Jatkokoulutus esimiehiksi on meillä itsestään selvää.

ETENEMINEN

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua eteenpäin.

Rohkaisemme jatkokoulutukseen ja kustannamme opintosi niin pitkälle kuin mahdollista. Jatkokoulutus esimiehiksi on meillä itsestään selvää.

Sosiaali- ja terveysvirasto

Toimipaikkamme

Pietarsaari
Luoto
Uusikaarlepyy
Pedersören kunta